Background:
Color Scheme: Purple Blue Green Red
MAANDAG, 21 Juli 2014

Mirjam DEKKER

Randau MEIJERINK

23apr 0

Trouwringen

Posted by admin

Afgelopen donderdag hebben we de trouwringen gekocht! Een collega zei dat het bestellen ervan mogelijk wel 3 maanden kan duren, dus ik heb Ran toch maar even naar de juwelier gesleept. Achteraf totaal onnodig, want binnen 3 weken zijn de ringen binnen, maar ach!

We zijn de juwelier binnengestapt en onder het genot van een kop koffie hebben we verschillende soorten trouwringen onder ogen gekregen. Al snel hadden we het grote aantal trouwringen gereduceerd tot enkele die we mooi vonden. Eigenlijk al voordat de koffie op was, waren we er uit!

Puur uit nieuwsgierigheid vroeg Randau nog even aan de juweliersvrouw of het vaak voorkomt dat bruidsparen nog een keer terug komen omdat ze niet kunnen kiezen. De juweliersvrouw barstte in lachen uit. Ze gaf aan dat wij de enige waren die ze in lange tijd hadden gezien die in één sessie een ring hadden uitgezocht. Gemiddeld zou men 3 tot soms wel 5 keer terug komen alvorens er een knoop wordt doorgehakt. Ach, het verschil moet er zijn toch?!

In ieder geval zijn de ringen helemaal naar onze zin, maar ze blijven nog even een verrassing. 21 juli mogen jullie de ringen bewonderen! Nog even geduld dus!

Sorry no comment yet.

You must be logged in to post a comment.